Welke Wasmachine Is Op Dit Moment De Beste Koop? Kijk Goed Naar Deze Modellen Als Je Nog Niet Weet Welke Je Wil Kopen

wasmachines vergelijken

Ben jij op zoek naar een goede wasmachine? Dan kom je waarschijnlijk snel uit bij het merk AEG. Sinds de overname door Electrolux in 1996 is AEG het luxemerk van de groep geworden. Het is dus geen wonder dat AEG een prijs heeft ontvangen van het prestigieuze Good Housekeeping Institute. Het kan daarom slim zijn om regelmatig te beginnen met wasmachine vergelijken zodat je de beste prijs kunt vinden.

Als Jij Een Goede AEG Wasmachine Zoekt Is De L8FEC962Q Een Topper

Wat het wassen betreft, kunnen we zeggen dat de AEG L8FEC962Q het linnengoed zeer goed doet, waardoor het onberispelijk is en de hardnekkigste vlekken worden verwijderd, terwijl er tegelijkertijd veel zorg wordt besteed aan de delicate kleding die het water verzacht voordat het linnen wordt behandeld. Bovendien is het voorzien van een ionenwisselfiltersysteem dat de hoeveelheid water en detergenten optimaliseert en de was efficiëntie verbetert, zelfs bij lage temperaturen.

  • De Plus spoelglansfunctie stelt u in staat om nog dieper te gaan om kledingdeeltjes uit de kern van de vezels te verwijderen – een zeer nuttige functie voor mensen met huidproblemen.
  • Als het op centrifugeren aankomt, is het vijfsterren! Centrifugeer met een snelheid van 1600 omwentelingen per minuut, de kleding komt aan het einde van de cyclus uit met weinig luchtvochtigheid en droogt in recordtijd.

wasmachines vergelijken

De Capaciteit Van De Wasmachine Van AEG Is Dik In Orde

Ondanks zijn grote capaciteit is deze wasmachine nog steeds rendabel met een jaarlijks energieverbruik van 108 kWh/jaar. Het heeft ook een aantal interessante extra functies, zoals Autodose-technologie (het berekent de exacte dosering van het wasmiddel en de wasverzachter en voegt deze toe aan uw wascyclus) en ÖKOMix (het mengt het wasmiddel en de wasverzachter vooraf met water en lost volledig op om de actieve ingrediënten te activeren voordat het de trommel binnenkomt).

  • Wat de stilte van de wasmachine betreft, moeten we erkennen dat, hoewel de 47 dB in de wasfase correct is, we meer discretie hebben gezien dan de 75 dB van de centrifugatie.
  • De beste AEG wasmachines zijn tegenwoordig scherp geprijsd, je kunt er al eentje vinden vanaf 300 euro.